GR avloppsrensning - omdömen från våra kunder

Stopp i avloppet? Vi hjälper er! Men vi gör mycket mer än att bara rensa avlopp. Läs mer om vad våra kunder tycker om våra tjänster och vår service.

Våra kunders omdömen talar för sig själv. GR Avloppsrensning är stolta yrkesmänniskor som ser till att våra jobb blir professionellt utförda. Vår låga personalomsättning, alla nya kunder vi får på rekommendation av andra nöjda kunder och våra långa ramavtal talar för oss. Att passa tider, städa efter oss och avsluta arbeten i tid är för oss en självklarhet. 

 

– GR Avloppsrensning är snabba och de gör alltid ett bra jobb. Allt fungerar bra i våra samarbeten. Vi har anlitat dem för akuta stopp och mindre rensningar mest. Jag har arbetat med dem i snart 20 år.
LEIF JAKELIUS FÖRVALTNING AB KILEN 

 

 

– Vårat samarbete med GR Avlopp är mycket gott. De erbjuder snabb och bra service. De är ett toppengäng!
MIKAEL JONSSON EFS FASTIGHETSVÅRD


– Vi har samarbetat med GR i många år, både dagtid samt jour. De har alltid utfört sina arbeten på ett effektivt och bra sätt. Trevlig personal samt aldrig några problem.
PETER ALMROTH DRIFTIA FÖRVALTNINGEN

Vi fick direkt ett gott förtroende för GR Avloppsrening AB. Snabba svar. Bra information till de boende om avloppsrensningen. Omdömet från boende som var hemma sa alla att killarna som gjorde jobbet var så trevliga och serviceminded. Vi hade även bett om en filmning av avloppsrören efter stamspolningen och det kom inom kort efter avslutat arbete. Kan varmt rekommendera detta företag.
Rosemary U, via Reco.se

Läs mer om rörinspektion med kamera och stamspolning

Beställde stamspolning efter en misslyckad propplösning från ett annat bolag. Snabb respons, besök redan nästa dag, trevlig personal, bra priser! Skulle gärna anlita dem igen men hoppas att jag inte ska behöva :)
Emma N, via Reco.se

Läs mer om stamspolning

Läs mer om en stamspolning vi utförde för en BRF i Hägersten.

 

 

Läs mer om vad våra nöjda kunder tycker på Reco.se

Jag hade ett akut ärende med stopp i avloppet en lördag strax före jul med konsekvensen att vi inte kunde köra tvättmaskinen.
För att undvika dyr jourkostnad så ringde jag på måndag morgon men förhoppningen att kunna få service senare i veckan.
"Vi kan komma nu på förmiddagen.", meddelade GR Avloppsrensning.
Personerna som kom var både kunniga och trevliga och lämnade efter sig arbetet rent och snyggt.

Jag kan starkt rekommendera GR Avloppsrensning som det bästa alternativet efter att ha nyttjat två andra firmor inom branschen.
Pär H, via Reco.se

Läs mer om service av avlopp och om vår rörjour

Vill du också ha hjälp? Kontakta oss:


Du måste ange ditt namn
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange telefonnummer
Du måste ange meddelande
Genom att klicka på "Skicka" ovan så godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.