Avloppsjour Stockholm - tidigare arbeten

Om man har ett läckande avlopp eller en översvämning i fastigheten finns det ofta risk för allvarliga vattenskador med stora kostnader som följd. Vid sådana oförväntade tillfällen är det en stor fördel att ha en pålitlig expert nära till hands. Oavsett tid på dygnet så är vi på GR Avloppsrensning alltid redo att hjälpa dig om du har ett akut problem med ditt avlopp.

Vid akuta ärenden så tillhandahåller vi avloppsjour dygnet runt under årets alla dagar och kan skicka ut en erfaren rörinspektör till din adress i Stockholm omgående. Nedanför kan du se ett antal referenser från några av våra kunder som vi har hjälpt med akuta avloppsproblem i Stockholm.

Referens för avloppsjour - hjälp med stopp i avlopp

Snabb hjälp vid akut avloppstopp

Vid akuta avloppsfel står vi på GR avloppsrensning alltid redo att hjälpa dig. I det här fallet var vi snabbt på plats och hjälpte kunden att få fart på avloppen efter ett stopp. För oss är ett trevligt bemötande a och o. Vi vill skapa långvariga kundrelationer som bygger på tydlighet, trevlighet och effektiv service. 

Hos oss kan du få hjälp med allt från stamspolning till rörinspektion- allt med rimliga och schyssta priser. En god dialog med kunden genomsyrar arbetsprocessen och vi ser till att alltid ge tydlig återkoppling även efter utfört arbete. Vi är mycket glada över att kunden blivit nöjd och ser fram emot fortsatt arbete. 

Se recensionen här.

Recension - utredning och rensning avlopp i kök

Akut avloppstopp i kök

Här hjälpte vi en kund med ett akut ärende. Kunden hade stopp i sina avlopp i köket. Efter att vi blivit kontaktade befann vi oss snabbt på plats för att lösa problemet. För oss är en god dialog med kunden en kärna i alla våra arbeten. Här höll vi god kontakt med kunden både innan och efter arbetet- med både rensning och utredning av stoppet. 

Vi hjälper dig med allt från slamsugning till rörinspektion med effektiv service. Vi är mycket glada över att kunden blivit nöjd med vårt arbete och ser fram emot att fortsätta hjälpa fler kunder framöver. 

Se recensionen här.

Avloppsjour recension - trevligt bemötande och snabbt på plats

Effektiv service vid akut hjälp med rör

Den här kunden kontaktade oss på grund av ett stopp i rören. Vi kunde snabbt befinna oss på plats och lösa problemet. GR Avloppsrensning ser alltid till att hålla god kommunikation med våra kunder, vilket även gjordes i detta fall där vi gav ett trevligt bemötande både innan och efter slutfört jobb. 

För oss slutar inte arbetet så fort problemet blivit löst- vi vill erbjuda våra kunder bra tips i förebyggande syfte så att problemet inte uppstår igen. Vi är mycket glada över att kunden blivit så nöjd och gläds över att våra arbeten präglas av effektivitet, tydlighet och prisvärd service. 

Se recensionen här.

 

Har du problem med avloppet?

 

Boka service

 

Vi utför akuta arbeten och underhåll av avloppssystem på bl.a. följande platser i Stockholms län:

Botkyrka, Bromma, Bromsten, Danderyd, Djursholm, Ekerö, Enskede, Farsta, Fruängen, Grimsta, Hagsätra, Haninge, Huddinge, Husby, Hägersten, Hässelby, Högdalen, Hökarängen, Ingarö, Johanneshov, Järfälla, Kista, Kungsholmen, Lidingö, Liljeholmen, Lilla Essingen, Midsommarkransen, Nacka, Nockeby, Norra Ängby, Norrmalm, Norrtälje, Nynäshamn, Orminge, Rinkeby, Råcksta, Rågsved, Salem, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Skärholmen, Sollentuna, Solna, Stora Essingen, Spånga, Stockholm, Stureby, Sundbyberg, Sätra, Södermalm, Södertälje, Södra Ängby, Tallkrogen, Tensta, Traneberg, Tyresö, Täby, Ulvsunda, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Vällingby, Värmdö, Västberga, Ålsten, Årsta, Älvsjö, Äppelviken, Örby, Östberga, Östermalm, Österåker