Avloppsjour & Rörjour i Stockholm

Avloppsjour & Rörjour dygnet runt

Har du ett akut problem med läckande avlopp eller översvämning? Vår rörjour är alltid redo att rycka ut oavsett tid på dygnet!

Vi på GR Avloppsrensning har flera komplett utrustade bilar som snabbt är på plats när du behöver oss!

Ring oss ikon08-795 75 10

 

 

Vid mindre akuta ärenden är du välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan.


Du måste ange ditt namn
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange telefonnummer
Du måste ange meddelande
Genom att klicka på "Skicka" ovan så godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Snabb & effektiv rörjour & avloppsjour i Stockholm dygnet runt

Vi på GR avloppsrensning är auktoriserade rörinspektörer som förstår att tid är avgörande när det gäller att hantera läckande rör. Vi vet att varje sekund räknas för att undvika eventuella vattenskador och andra bekymmer. Därför är vi alltid redo att rycka ut och åtgärda problemet omedelbart, oavsett tid på dygnet och dag på året.

Har du ett akut avloppsproblem i Stockholm?

Vi kommer att komma till dig med våra komplett utrustade bilar och verktyg för att snabbt lokalisera och reparera läckan, stopp i avloppet eller en översvämning i badrum i hela Stockholm och närliggande kommuner. Med oss kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att minimera skador och återställa din läckande kran till normala förhållanden så fort som möjligt. När du kontaktar oss kan du även känna dig trygg i att vi kommer att vara snabbt på plats för att lösa ditt akuta problem i Stockholm. Vi förstår de känslor av frustration, oro och stress som kan uppstå i dessa situationer. Vår prioritet är att lindra dem genom att erbjuda snabb och pålitlig hjälp. För oss är det också viktigt att hjälpa dig att återfå lugnet, känna dig säker igen och återgå till vardagen.

Avloppsstopp - akut avloppsrensning i Stockholm

När vi på GR Avloppsrensning besöker din fastighet kommer vi att identifiera orsaken till ditt igensatta avlopp och därefter åtgärda avloppsstoppet. Vår dygnet runt avloppsjour i Stockholm feldiagnostiserar och åtgärdar kontinuerligt avloppsproblemet.

Vad vår rörjour kan hjälpa till med:

 • Läckande rör
 • Spruckna avloppsrör
 • Läckande toalett eller kran
 • Stopp i avlopp, toalett och handfatr
 • Översvämning i badrum, tvättstuga & golvbrunn
 • Frusna vattenledningar
 • Tilltäppta eller trasiga rör
 • Deformerat rörsystem
 • Överfulla eller blockerade avloppsrör
 • Blockerade eller trasiga avlopp
 • Blockerade duschar
 • Fogförskjutningar i rör och avlopp
 • Längsgående sprickbildning i avloppsrör
 • Ansamlingar av fett eller rengöringsmedel i avlopp
 • Trasiga eller blockerade avloppsledningar eller avloppsrör
 • Dagvattenavlopp, brunnar, stuprör

Auktoriserad VVS-firma inom rörinspektion och avlopp

Vi är auktoriserade rörinspektörer med över 30 års erfarenhet inom rörinspektioner och avloppsrelaterade problem som läckande rör samt avloppsstopp i Stockholm med omnejd. Vi har rörjour i Stockholm under dygnets alla timmar, alla dagar året. Våra befintliga kunder omfattar allt från fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner till förvaltningsbolag kommuner och statliga myndigheter. Bland våra kunder hittar du bland annat stora och prestigefyllda verksamheter som Nabo, Väsbyhem och Wallenstam.

Om du vill veta mer om våra tjänster och om vår förmånliga avloppsjour i Stockholm, kontakta oss på 08-795 75 10.

Till vilka kommuner i Stockholm är vi tillgängliga till för rörjour/avloppsjour?

Botkyrka, Bromma, Bromsten, Danderyd, Djursholm, Ekerö, Enskede, Farsta, Fruängen, Grimsta, Hagsätra, Haninge, Huddinge, Husby, Hägersten, Hässelby, Högdalen, Hökarängen, Ingarö, Johanneshov, Järfälla, Kista, Kungsholmen, Lidingö, Liljeholmen, Lilla Essingen, Midsommarkransen, Nacka, Nockeby, Norra Ängby, Norrmalm, Norrtälje, Nynäshamn, Orminge, Rinkeby, Råcksta, Rågsved, Salem, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Skärholmen, Sollentuna, Solna, Stora Essingen, Spånga, Stockholm, Stureby, Sundbyberg, Sätra, Södermalm, Södertälje, Södra Ängby, Tallkrogen, Tensta, Traneberg, Tyresö, Täby, Ulvsunda, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Vällingby, Värmdö, Västberga, Ålsten, Årsta, Älvsjö, Äppelviken, Örby, Östberga, Östermalm, Österåker