Underhållsspolning avlopp till fast pris

Underhållsspolning av avloppsstammar syftar till att förebygga stopp i avlopp, dålig lukt och skador på dina rör. Med regelbunden stamspolning kan vi identifiera och åtgärda fel innan de utvecklas till allvarliga och kostsamma problem.

Vi på GR-Avloppsrensning erbjuder alltid fast pris på underhållsspolning och kan hjälpa dig om du bor i villa, är fastighetsägare eller medlem i en bostadsrätt.

Kontakta oss!

Vad kostar underhållsspolning?

Vi erbjuder fast pris på underhållsspolning. I priset ingår spolning av ett kök, ett badrum och en tvättstuga.

Pris på underhållsspolning med ROT-avdrag
● 2177 kr

Pris på underhållsspolning utan ROT-avdrag
● 2621 kr

Vad ingår i en underhållsspolning av avlopp?

Regelbunden underhållsspolning är en proaktiv åtgärd som upprätthåller avloppssystemets effektivitet och säkerhet.
I underhållsspolning ingår:

● Inspektion av rörstammar. Med hjälp av kameror kontrolleras rör för att identifiera eventuella problemområden som blockeringar, fettbeläggningar eller skador på rören.
● Högtrycksspolning. Vatten spolas med högt tryck genom antingen en spolbil eller en högtrycksmaskin. Vi utför högtrycksspolning av köksavlopp, badrumsavlopp,
handfat och golvbrunn.
● Avloppsrengöring. Under spolningen avlägsnas avfall, avlagringar och beläggningar och leds bort från avloppssystemet.
● Avslutande kontroll av rörstammar. Efter spolningen kontrolleras rören ytterligare en gång för att säkerställa rena rör samt att andra eventuella problem har åtgärdats.

I villa och fastighet ingår även underhållsspolning av rör och avlopp i tvättstuga.

Tilläggstjänst – rörinspektion
När du anlitar oss på GR Avloppsrensning i Stockholm för underhållsspolning av avlopp har du även möjlighet att köpa till vår tilläggstjänst för att få avloppen inspekterade med kamera. Läs mer om tjänsten rörinspektion här.

Återkommande stopp i avlopp - Kontakta GR Avloppsrensning

Är dålig lukt från avlopp, bubblande vatten och stopp i avlopp ett vanligt förekommande problem för dig? Underhållsspolning av avloppsstammar har flera fördelar och är en klok investering för att förhindra större skador. Om problemet kvarstår med återkommande stopp i avlopp efter högtrycksspolning kan rören vara i behov av en inspektion för att se över och säkerställa eventuella brister i avloppssystemet. Vi på GR erbjuder rörinspektion i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss på GR Avloppsrensning redan idag så hjälper vi dig att få ett problemfritt rinnande vatten i ditt hem.

Kontakta oss!