Rörinspektion i Sollentuna

Rörinspektion för bostadsrätter och fastigheter i Sollentuna

Om du har återkommande problem med avloppssystemet i din fastighet eller vill kontrollera rören i förebyggande syfte, bör du genomföra en rörinspektion. Kamerainspektion av rörstammar är ett effektivt sätt att upptäcka defekter som sprickor och rötter, identifiera fel och få en tydlig bild av rörens skick. Det är också viktigt att utföra rörinspektion vid slutbesiktning av nybyggnation för att säkerställa att installationen är korrekt.

Förberedelser inför rörinspektion av bostadsrätt och fastighet

Innan en rörinspektion kan utföras behöver rören spolas rena från avlagringar och eventuella föremål. Detta gäller även om spolning nyligen har genomförts. Genom att rengöra rören skapar vi optimala förutsättningar för kamerainspektionen, vilket gör det lättare för kameran att navigera och ger tydligare bildmaterial.

Resultat av rörinspektion

Efter inspektionen av avlopps- och dagvattenledningar får du omedelbart tillgång till resultaten digitalt via vårt nya molnbaserade system. Med en personlig inloggning kan du nå hela projektet från en vanlig dator, mobiltelefon eller surfplatta. Projektet inkluderar protokoll, filmsekvenser och utlåtanden om eventuella skador enligt T25-standard.

Har du några frågor om tjänsten? Läs vanliga frågor och svar om rörinspektion här.

Kontakta oss för hjälp eller om du har frågor om rörinspektion


Du måste ange ditt namn
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange telefonnummer
Du måste ange meddelande
Genom att klicka på "Skicka" ovan så godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.